Nieuwe Stylecraft CAL.

De ene na de andere Crochet Along (CAL) dient zich aan en het ene ontwerp is nog aantrekkelijker dan het ander. Ook dit jaar begint Stylecraft – net als vorig – weer een prachtige CAL deken, naar een ontwerp van Jane Crowfoot.

Frida’s Flowers deken

Janie Crow, bekend van het ontwerp voor de “Lily Pond” deken voor de Crochet Along 2015, heeft een nieuwe CAL ontworpen in samenwerking met Stylecraft. De “Frida’s Flowers Blanket” is geinspireerd op de kleurrijke jurken van de Mexicaanse schilderes Frida Kahlo. De Engelse designer Jane Crowfoot (Janie Crow) vertaalt Kahlo’s stijl in een prachtige gehaakte deken met kleurrijke bloemen.

Stylecraft-CAL-Fridas-Flowers-deken

 

Stylecraft CAL

Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze CAL? Houd dan onze website in de gaten! Het oorspronkelijk ontwerp is gehaakt in Classic Cotton in 12 mooie tinten ( 30 bollen) Momenteel wordt er hard gewerkt om alle pakketten samen te stellen. Wat we alvast kunnen vertellen is dat het project voor gevorderde haaksters is. De 8 delen van het patroon zullen vanaf 5 april om de week gepubliceerd worden, verdeeld over een periode van 4 maanden. Vier maanden lang haakplezier met een fantastisch resultaat is dus gegarandeerd!

Haakpakket Frida’s Flowers met Stylecraft Special dk. Naast het haakpakket van de Stylecraft Classic Cotton is er ook een mogelijkheid deze te maken van de bekende Stylecraft Special DK (16 bollen). Het Frida’s Flowers pakket Special DK bevat alle kleuren samengesteld door het team van Stylecraft maar dan gemaakt van de Special DK een 100% acryl garen van hoge kwaliteit. Voor dit garen wordt een haaknaald 4mm geadviseerd, pas deze maat aan naar je eigen manier van haken. Aanmelden voor deze CAL is niet nodig, maar wil je graag je medehaaksters ontmoeten en je voortgang met anderen delen? Meld je dan aan bij deze facebookgroep.

Nog even alles op een rijtje:

Start verkoop haakpakketten: 11 maart 2016 Start CAL: 5 april 2016

Gebruikt garen  pakket 1: Stylecraft Cotton dk in 12 vrolijke, intense kleuren

Gebruikt garen  pakket 2: Stylecraft Special DK in 12 prachtige intense kleuren.

Patronen: De patronen zijn vanaf 5 april gratis te downloaden vanaf de Stylecraft website