LaresaWol  is gevestigd in winkelcentrum Molensluis te Anna Paulowna. De sfeervolle en gezellige winkel is een bron van inspiratie en hippe ideeeën en is het bezoeken zeker waard, al was het alleen om de grote collectie wol die u hier kunt vinden! Wij importeren wol uit Zweden, Denemarken, Duitsland en Engeland. Hierdoor vindt u bij ons ook snoepjes die je bij andere winkels niet snel tegenkomt. Uiteraard kunt u ook de garens, pakketten en alle accesoires via onze webwinkel bestellen.

Voor in huis hebben een heel aantal leuke producten. Alles is op enige wijze met het Schaap en het landelijke leven verbonden. Leuk om weg te geven en natuurlijk om te krijgen!

krulschaapvacht   stylecraft2

Zo hebben we een steeds wisselende collectie prachtige schapenvachten. U vindt bij ons de betere kwaliteit vachten zodat u er jaren plezier aan zult beleven. Heel bijzonder zijn de Krulschaapvachten, ze voelen zacht en behaaglijk aan en hebben een mooie ruige uitstraling. Tot slot zijn we ook dealer van echte Texeler dekbedden. Deze versturen we door het gehele land.

handgeverfde strengen1             sfeerwinkel

laresa-wol-winkel-anna-paulowna