WORKSHOP BIJ lARESAWOL

Altijd al eens iets nieuws willen leren of je techniek verbeteren? Dan is een workshop bij LaresaWol een mooie gelegenheid om dit in een relaxte sfeer te doen. Tijdens onze workshops zorgen we dat iedereen aan bod komt zodat je ook echt wat leert. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg gezellig.

workshop5-1024x768 workshop2-1024x768

 

Kijk op de kalender voor de geplande workshops. Momenteel staan er nog een aantal workshops op de wachtlijst. Op het programma staan o.a. Entrelac breien, Vilten tas maken, droogvilten en een werkstuk van Deense wol. Mocht je hiervoor interesse hebben geef je dan alvast op of geef aan waar je in geÏntresseerd bent dan houden we je op de hoogte. Vanaf 4 personen doen we een workshop dus het is ook mogelijk met een aantal vriendinnen of collega’s iets in te plannen.

workshop3  workshop-1024x768

Alle workshops zijn inclusief alle benodigdheden zoals breipennen, wol naar keuze, koffie, thee en andere lekkere dingen. De workshops starten om 10.00 uur en duren tot 12.30 uur. ( tenzij anders vermeld).

Aanmelden kan via de website, telefonisch of in de winkel.

hsfile_1836871

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je ideeën of suggesties voor een leuke workshop? Laat dit dan weten via de mail info@laresawol.nl of kom langs in de winkel.